Hova menjünk az első randin?

Hova menjünk az első randin?

Nehéz kérdés az első randi helyszíne. Hiszen még nem lehet személyes vagy épp meghitt helyet választani. Azonban sokan kreatívok szeretnének lenni, lenyűgözve a delikvenst, kitűnni és emlékezetessé válni. Az első randi helyszíne azonban sok mindenen múlik. Mennyit beszélgettünk előtte, mennyire ismertük meg egymást?

Akkor is eltérő lehet az első randi meghittsége, ha az interneten ismerkedtünk meg. Sokat beszélgettünk, alakultak ki közös pontok, bizalom, flört? Esetleg az internetes beszélgetés helyett rögtön a személyes találkozásban hiszünk? Egyértelmű, hogy előbbi esetben már lehet ötletelni az első randi helyszínével kapcsolatban, azt a közös beszélgetések által érintett témákhoz, vagy a másik személyiségéhez igazodva választhatjuk ki. Viszont, ha a második helyzet áll fenn, nem sok mindent tehetünk.

Ha úgy gondoljuk, hogy nagy eséllyel érdekelni fog minket a másik fél, és izgulunk, hogy jó benyomást tegyünk rá, érdemes valami kreatívval előrukkolnunk. Válasszunk egy nem mindennapi, érdekes helyet, esetleg szép, szabadtéri panorámával rendelkezőt, akár kávézóról, akár bárról vagy étteremről van szó. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük